Kengät

Chiruca Boxer BOA 01

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Nupukkinahkainen GoreTex-kenkä jossa on Vibram-pohja ja kätevä BOA-nauhoitus. Väri ruskea.

Chiruca Bulldog BOA 01

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Nupukkinahkainen GoreTex-kenkä jossa on Vibram-pohja ja kätevä BOA-nauhoitus. Väri ruskea.

Chiruca Dogo BOA

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Nahkainen Gore-Tex-kenkä, jossa on Vibram-pohja ja kätevä BOA-nauhoitus. Väri ruskea ja koot 38-48.

Chiruca Patagonia

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Synteettisestä materiaalista valmistettu kenkä, jossa on Thinsulate-vuori ja vedeltä suojaava kumi anturan reunuksilla.

Chiruca Balmoral 01 -kumisaapas

Kun vaelluksella tai jahtireissulla pitää ylittää kahlaamalla puroja ja jokia, tai lintutarkkailu tapahtuu kosteikossa, sopiii Balmoral-kumisaapas mainiosti tarkoitukseen. Neopreeni-vuori on miellyttävä ja lämmin jalalle. Saappaan varren saa säären myötäiseksi pikakiristimellä.

Chiruca Sologne 21

Kävelykenkä jossa vettä hylkivä nupukkipinta, Regina-vuori ja PU-ulkopohja. Miellyttävä jalkine kävelylenkeille ja monipuoliseen arkikäyttöön.

Chiruca Serbal

Nupukkinahkainen kävelykenkä joka sopii myös karkeammille pinnoille. Materiaalina miellyttävä nupukki ja elastisuuden ansiosta kengän kieli mukautuu nilkan muotoon.

Chiruca Camargue

Nupukkinahkainen kävelykenkä jossa kaksikerroksinen polyuretaanipohja. Materiaalina miellyttävä nupukki ja Cordura-nailonkangas. Tälläisia jalkineita kaipaa matkoille mukaan: muotoilu tukee jalkaa mutta on esimerkiksi pitkillä lento-, juna- tai automatkoilla helppo poistaa jalasta.

1 2 3

Välineet & vaatteet lintuharrastukseen

Lintuja on kaikissa maailman kolkissa, mutta onnekkaasti yrityksemme ja sen ihmiset ovat yhden lajirikkaimman vesialueen äärellä. Liminganlahti on meille ja muille lintuharrastajille tärkeä tarkkailupaikka.

Maahantuomamme kiikarit ja kaukoputket ovat optiikaltaan maailman huippua. Oikein pidettynä ja huollettuna ne ovat lähes ikuisia. Tuotteiden ergonomia, sään kesto ja saatavat lisävarusteet palvelevat lintuharrastusta läpi vuoden.

Optiikan lisäksi valikoimastamme löytyy lintubongarille pukeutumiseen ja muuhun erävarustukseen olennaisesti kuuluvat välineet.

Tutustu tuotekategorioihin

Aiheeseen liittyvää

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!