Kiväärit Mauser 18 Fenris Light

Mauser 18 Fenris Light on vuoden 2023 uusin tulokas Mauser 18 -kivääriperheeseen!

Mauser 18 Fenris Light on loistava valinta niin liikkuvaan metsästykseen, passipyyntiin kuin myös ampumaradalle. Kivääri on varustettu kolmisulkuolakkeisella lukolla, hiljaisella kolmiasentoisella varmistimella, säädettävällä laukaisukoneistolla ja 5-patruunan irrotettavalla lippaalla. M15x1-vaimenninkierteellä varustettu, kylmätaottu piippu takaa tarkan sub-MOA-käynnin. Lisäksi piippu on vain 17 mm paksu, joten aseen paino pysyy näöstään huolimatta keveänä. Fenris Light on varustettu todella ergonomisella ja modulaarisella GRS Fenris -synteettisellä tukilla. Tukissa on pikasäädettävä vetopituus sekä poskipakka. Lisäksi tukin peräpalan korkeus on säädettävissä. Aseessa on hihnapaikka bipodin kiinnitykselle sekä QD-hihnapaikat hihnan kiinitykselle. Kallistettu pistoolikahva sekä pitävät otepinnat.

Mauser 18 Fenris on saatavilla sekä Hexa-Lock -pikajaloilla tai Picatinny-kiskolla.

Ominaisuudet:
 

  • Kaliiperit: .223 Rem, 6,5 Creedmoor ja .308 Win
  • Kylmätaottu piippu (pituus 51 cm, paksuus 17 mm)
  • Modulaarinen GRS Fenris tukki pikasäädöillä
  • Vaimenninkierre 15x1
  • Lipaskapasiteetti 1+5
  • Kolmiasentoinen varmistin ja säädettävä laukaisukoneisto
  • Sub-MOA tarkkuus
  • Aseen kokonaispituus 99-102,2 cm. Paino 3,4 kg
  • Valmistusmaa: Saksa
  • 10 vuoden takuu

SB 9,3x74 R Exergy

Sellier & Bellotin kehitystyö tapahtuu tieteen, teknisen osaamisen ja käyttäjien kokemusten yhteistyönä. Tässä patruunassa on umpikupariluoti jossa on alumiinikärki. Näin iskuenergia on saatu maksimoitua.

NikkoStirling Mountmaster 4x32

Luotettava kiikaritähtäin pienoiskivääriin kilpailukykyisellä hinnalla. Typpitäytteinen veden ja huurteen kestävä. MountMaster-kiikaritähtäinten mukana toimitetaan jalustat pienosikivääriin.

SB 5,6x52 R SP

Sellier & Bellotin kehitystyö tapahtuu tieteen, teknisen osaamisen ja käyttäjien kokemusten yhteistyönä. Tässä patruunassa on puolivaippaluoti, joka koostuu lyijysydämestä ja tompakkivaipasta.

SB .30-06 Spring FMJ 8 Bulk

Sellier & Bellotin kehitystyö tapahtuu tieteen, teknisen osaamisen ja käyttäjien kokemusten yhteistyönä. Tässä patruunassa on täysvaippaluoti jossa on lyijysydän. Patruuna sopii harjotteluammuntaan ja pienriistan metsästykseen. Rasiassa 50 patruunaa.

Metsästyksen edelläkävijä Suomessa

Kun pohjalla on urheiluammunnan olympiaedustus ja sijaintimme seudulla missä eräharrastus kulkee sukupolvelta toiselle, on tuloksena yritys joka tietää tuotteiden laatuvaatimukset ja luonnon asettamat haasteet.

Pohjois-pohjalainen yrityksemme on tuonut maahan metsästystarvikkeita vastuullisilta laatutoimittajilta vuosikymmenten ajan. Tuotteidemme menestys kertoo oikeista laatukriteereistä jotka suomalainen metsästäjä, luonto ja ilmasto ovat meille asettaneet.

Mahdollistamme osaltamme metsästysharrastuksen kehittymisen - luontoa kunnioittavalla tavalla.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2017

.17 HMR kiväärit metsästäjien käyttöön - CZ 455-pienoiskivääri Riistan toimituksen valinta

CZ 455-pienoiskiväärit niittävät mainetta asealan testeissä. Lue miksi!

Metsästys, Uutiset  |  29.08.2018

Hirven metsästys alkaa - Valitse sopivin kiikaritähtäin

Hirvijahtiin tarvitaan kunnon kiikaritähtäin. Varma valinta ovat Meopta ja Nikko Stirling -tähtäimet.