Kivääripaketit

Kivääripaketti 1

Kivääripaketti 1:een sisältyvät CZ 527 Synthetic M1 .223 Rem. -kivääri, Nikko Stirling Panamax 3-9x40 -tähtäinkiikari sekä kiikarille jalat. Eli oikein sopiva paketti linnustajalle joka ei välitä kosteistakaan sääoloista - koska ase ja kiikarikaan ei välitä.

Kivääripaketti 2

Kivääripaketti 2:een sisältyvät CZ 527 Lux .222 Rem -kivääri, Meopta MeoPro 4-12x50 -kiikaritähtäin sekä kiikarille jalat. Perinteistä eurooppalaista asemuotoilua kunnioittavalle ja laadukkaan kokonaisuuden hankintaa miiettivän toivepaketti.

Kivääripaketti 3

Kivääripaketti 3:een sisältyvät CZ 550 Predator .308 Win. -kivääri, Nikko Stirling GameKing 3-9x40 -kiikaritähtäin sekä kiikarille jalat. Kokonaisuuden täydentää Buffalo River -asehihna. Painoltaan kevyt synteettinen kivääri raskassarjalaisen ominaisuuksilla.

Kivääripaketti 4

Kivääripaketti 4:een sisältyvät CZ 557 Synthetic .308 Win. -kivääri, Nikko Stirling GameKing 3-9x40 -kiikaritähtäin sekä kiikarille jalat. Synteettinen ja kevyt kivääri sekä laadukas kiikari eivät pelkää vettä. Hyvä kokonaisuus lintujahtiin.

Kivääripaketti 5

Kivääripaketti 5:een sisältyvät CZ 557 Synthetic .308 Win. -kivääri, Meopta MeoPro 4-12x50 -kiikaritähtäin sekä kiikarille jalat. Monipuolinen kokonaisuus joka toimii säällä kuin säällä.

Kivääripaketti 6

Kivääripaketti 6:een sisältyvät CZ 550 Lux .308 Win. -kivääri, Meopta MeoPro 4-12x50 -kiikaritähtäin, kiikarille jalat sekä 3 cm:n levyinen asehihna.

Mauser M18

Mauser M18-kivääri on varustettu kolmisulkuolakkeisella lukolla, hiljaisella kolmiasentoisella varmistimella, säädettävällä laukaisukoneistolla ja irrotettavalla viiden patruunan lippaalla.

Metsästyksen edelläkävijä Suomessa

Kun pohjalla on urheiluammunnan olympiaedustus ja sijaintimme seudulla missä eräharrastus kulkee sukupolvelta toiselle, on tuloksena yritys joka tietää tuotteiden laatuvaatimukset ja luonnon asettamat haasteet.

Pohjois-pohjalainen yrityksemme on tuonut maahan metsästystarvikkeita vastuullisilta laatutoimittajilta vuosikymmenten ajan. Tuotteidemme menestys kertoo oikeista laatukriteereistä jotka suomalainen metsästäjä, luonto ja ilmasto ovat meille asettaneet.

Mahdollistamme osaltamme metsästysharrastuksen kehittymisen - luontoa kunnioittavalla tavalla.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys  |  02.06.2016

Esittelyssä CZ:n kevyt ja viimeistelty Brno Combo.

Mataloitettu lukkokehys, alhainen paino, piipun kuumeneminen minimoitu... Vuoden markkinoilla ollut Combo on ominaisuuksillaan lunastanut paikan menestysaseiden joukossa.

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.