Laserharjoitteluvälineet SureStrike 9mm -laserpatruuna

SureStrike 9mm-laserpatruuna asetetaan aseen patruunapesään. Vetämällä liipasimesta iskuri aktivoi laserpatruunan, joka ampuu silmälle turvallisen laserpulssi, näkyvän punaisen valon. Valon osumapiste simuloi luodin osumapistettä. Tämä välitön palaute osumakohdasta tekee aseella kuivaharjoittelusta todellisen harjoittelukokemuksen. 9mm-laserpatruunan saa muunnettua myös haulikolle ja kiväärille sopivaksi saatavilla olevilla adaptereilla. Laserpatruunan kaveriksi kannattaa myös hankkia yksi saatavilla olevista Laser Ammo-maalitauluista.

Laserpatruuna on saatavilla myös näkymätöntä infrapunasädettä ampuvana versiona. Tällöin et näe osumakohtaa paljaalla silmällä, mikä toimii hyvin esim. Smokeless Range-simulaattorin kanssa.

Metsästyksen edelläkävijä Suomessa

Kun pohjalla on urheiluammunnan olympiaedustus ja sijaintimme seudulla missä eräharrastus kulkee sukupolvelta toiselle, on tuloksena yritys joka tietää tuotteiden laatuvaatimukset ja luonnon asettamat haasteet.

Pohjois-pohjalainen yrityksemme on tuonut maahan metsästystarvikkeita vastuullisilta laatutoimittajilta vuosikymmenten ajan. Tuotteidemme menestys kertoo oikeista laatukriteereistä jotka suomalainen metsästäjä, luonto ja ilmasto ovat meille asettaneet.

Mahdollistamme osaltamme metsästysharrastuksen kehittymisen - luontoa kunnioittavalla tavalla.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys  |  02.06.2016

Esittelyssä CZ:n kevyt ja viimeistelty Brno Combo.

Mataloitettu lukkokehys, alhainen paino, piipun kuumeneminen minimoitu... Vuoden markkinoilla ollut Combo on ominaisuuksillaan lunastanut paikan menestysaseiden joukossa.

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.