Patruunat ja luodit

Haulikon patruunat

Eley, Sellier & Bellot, Cheddite ja RC. Siinä Suomeen välittämämme haulikonpatruunoiden merkit. Valikoimamme on laaja ja laadukas, ja tarkoitukseen sopiva patruuna löytyy vaativimmallekin metsästäjälle. Tutustu valikoimaan ja pistäydy lähimmän jälleenmyyjäsi luona.

Kiväärin patruunat

Sellier & Bellot on tunnettu ja tunnustettu laatumerkki, johon suomalaisetkin luottavat. Tuomme maahan todella laajan otannan SB:n kiväärien luotivalikoimasta. Klikkaa "Katso tuotteet" ja valitse tarkoitukseesi sopiva patruuna.

Pienoiskiväärin patruunat

Tutustu maahan tuomaamme Eleyn ja Sellier & Bellotin pienoiskiväärien patruunavalikoimaan. Eleyn valikoima on rajoitettu, mutta valintaasi kannattaa kysyä lähimmältä jälleenmyyjältä - ja jälleenmyyjäsi voi olla tarvittaessa meihin yhteydessä.

Muut

Muut patruunat ja luodit ovat vielä tulossa. Seuraa sivustoamme tai tykkää meistä Facebookissakin, niin tiedät mitä uutta tapahtuu.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys  |  02.06.2016

Esittelyssä CZ:n kevyt ja viimeistelty Brno Combo.

Mataloitettu lukkokehys, alhainen paino, piipun kuumeneminen minimoitu... Vuoden markkinoilla ollut Combo on ominaisuuksillaan lunastanut paikan menestysaseiden joukossa.

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.