Kengät

Chiruca Texas Hi-Vis

GoreTex -kalvolla (Performance Comfort). Vettä hylkivää nupukki-nahkaa, varren yläosa nappa-nahkaa. Uusi kaksoispohjarakenne, jossa Xtra polyuretaani -välipohja ja Vibram Stone -ulkopohja. Pohjan rakenne tuo rullaavuutta ja keventää pohjan painoa. Erittäin miellyttävä pohja Suomalaiseen kangasmaastoon. Oranssi pohja sekä nauhoitus. Paino 786 g per kenkä. Koot 36-47.

Chiruca Game Hi-Vis

GoreTex -kalvolla (Performance Comfort). Ulkopinta vettä hylkivää nupukki-nahkaa, varren yläosa nappa-nahkaa. Uusi kaksoispohjarakenne, jossa Xtra polyuretaani -välipohja ja Vibram Stone -ulkopohja. Pohjan rakenne tuo rullaavuutta ja keventää pohjan painoa. Erittäin miellyttävä pohja Suomalaiseen kangasmaastoon. Oranssi pohja sekä nauhoitus. Paino 629 g per kenkä. Koot 36-47.

Chiruca Värriö Pro

Korkeavartinen metsästys- ja vaelluskenkä GoreTex -kalvolla (Insulated Comfort). Kengän materiaali vettä hylkivää pintanahkaa, varren yläosa vettä hylkivää cordura-kangasta. Varustettu kärkivahvikkeella ja hyvin rullaavalla Xtra polyuretaani-tuplapohjalla. Miellyttävä kävellä suomalaisessa kangasmaastossa. Saatavilla kampanjahintaan 195 EUR.

Chiruca Laika Boa

Miellyttävästi askeltavat Chiruca Laika Boa-kengät on varustettu kätevällä Boa-nauhoituksella, Gore-Tex-kalvolla ja kärkivahvikkeella.

Chiruca Solengo

Chiruca Solengo GTX on laadukas metsästys- ja vaelluskenkä, joka vastaa ominaisuuksiltaan pitemmänkin vaelluksen haasteisiin.

Chiruca Iceland

Chiruca Iceland on lämmin talvikenkä arktisiin olosuhteisiin. Vuorellinen, vedenpitävä kenkä Gore-Tex® -kalvolla ja Vibram® -pohjalla.

Chiruca Game Force

Chiruca Game Force on vedenpitävä ja hengittävä matalavartinen metsästys- ja vaelluskenkä. Kengässä Gore-Tex -kalvo. Miellyttävä ja kevyt kumipohja. Hyvät kärkisuojaukset.

Chiruca Scandinavia

Chiruca Scandinavia on korkeavartinen metsästys- ja vaelluskenkä vedenpitävällä Gore-Tex® -kalvolla. Kengän materiaali on vettähylkivää nupikkinahkaa, jossa Scotchgard -pinnoite. Varren yläosassa nappanahkaa. Kengässä on jämäkkä Vibram® -pohja, joka yhdessä tukevan nauhoituksen kanssa tekevät askeltamisesta miellyttävän kävellä suomalaisessa maastossa. Kärkivahvike jalan suojaksi ja kulutusta vastaan.

1 2

Metsästyksen edelläkävijä Suomessa

Kun pohjalla on urheiluammunnan olympiaedustus ja sijaintimme seudulla missä eräharrastus kulkee sukupolvelta toiselle, on tuloksena yritys joka tietää tuotteiden laatuvaatimukset ja luonnon asettamat haasteet.

Pohjois-pohjalainen yrityksemme on tuonut maahan metsästystarvikkeita vastuullisilta laatutoimittajilta vuosikymmenten ajan. Tuotteidemme menestys kertoo oikeista laatukriteereistä jotka suomalainen metsästäjä, luonto ja ilmasto ovat meille asettaneet.

Mahdollistamme osaltamme metsästysharrastuksen kehittymisen - luontoa kunnioittavalla tavalla.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2017

.17 HMR kiväärit metsästäjien käyttöön - CZ 455-pienoiskivääri Riistan toimituksen valinta

CZ 455-pienoiskiväärit niittävät mainetta asealan testeissä. Lue miksi!

Metsästys, Uutiset  |  29.08.2018

Hirven metsästys alkaa - Valitse sopivin kiikaritähtäin

Hirvijahtiin tarvitaan kunnon kiikaritähtäin. Varma valinta ovat Meopta ja Nikko Stirling -tähtäimet.