Aseet

Haulikot

Vuoden 2016 haulikkokisailijoille tuomme kaksi uutuutta Suomen markkinoille. CZ-USA:n Redheadin ja Sporterin lisäksi jälleenmyyjillmämme on Bredan huipputuote 930i Sporting. Tutustu tarjontaan ja kysy kauppiaaltasi tuotteista lisää.

Kiväärit

Tarjolla mestaruuksien kiväärit. CZ:n urheilukiväärit ovat luotettavia,useamman kisakauden aseita joilla nappisuorituksen pystyy toistamaan yhä uudelleen.

Pienoiskiväärit

Yhteistyömme CZ:n kanssa ulottuu myös pienoiskivääreihin. Laadukkaasta valikoimasta löytyy oikea vaihtoehto tarpeesi mukaan.

Pistoolit

Alfa Proj- ja CZ-käsiaseiden valikoima sisältää sopivia aseita aloittavalle rata-ampujalle tai huippuominaisuuksia vaativalle kisakonkarille.

Ilma-aseet

Ilma-aseiden tuotemerkkimme ovat Diana, Cz ja Webley, ja valikoimasta löytyy sekä kivääreitä että pistooleita. Näyttävyyden lisäksi luottevuus ja huippuunsa viritetty tekniikka ovat yhteisiä tekijöitä valikoimamme kaikille ilma-aseille.

Tutustu tuotekategorioihin

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  15.12.2022

Tiedote: Laajennettu takaisinveto koskien Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreitä

Tiedote laajennetusta takaisinvedosta! Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2022

Tiedote: Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreiden takaisinveto

Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Urheiluammunta  |  21.06.2022

Oikaisu Riista-lehden Meopta MeoSport R-esittelyyn

Oikaisu: Riista-lehdessä 5-6/2022 on toimituksen virhe Meopta MeoSport R:n hintatiedossa. Oikea suositushinta on 469 euroa.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.05.2021

Premium Tour 2021 - tule mukaan!

Olemme mukana ampumaratoja ympäri Suomen kiertävällä Premium Tour 2021-kiertueella. Tule mukaan ja testaa kauden uutuudet. Katso tapahtumapaikat ja -päivämäärät täältä.