Kiväärit Mauser 18 LR Chassis

Mauser 18 LR Chassis on varustettu alumiinisella Oryx-tukilla, josta löytyvät säädettävä poskipakka ja monipuoliset kiinnitykset. Tämä tekee Mauser 18 LR Chassis -kivääristä mainion valinnan erityisesti pitkän matkan ammuntaan. Aseessa on vakiona Picatinny-kisko optiikan kiinnitystä varten sekä pikakiinnitettävät hihnalenkit. Aseen perän alaosasta löytyy myös Picatinny-kisko, tukin etuosasta bipod-adapteri sekä tukin etuosan alapuolelta löytyvät MLOK-kiinnityspaikat. Ase toimitetaan 10 patruunan irtolippaalla. Aseessa on kolmiasentoinen varmistin sekä 62 cm pitkä ja 22 mm paksu piippu M18x1-vaimenninkierteellä.

Kaliiperit; 6,5 Creedmoor, .308 Win

Piipun pituus: 62 cm

Piipun paksuus: 22 mm

Koko pituus: 110 cm

Paino: 4,5 kg

Lippaan kapasiteetti: 10

Vaimenninkierre: M18x1

 

Valmistusmaa: Saksa

Takuu: 10 vuotta

SB .223 Rem FMJ Bulk

Sellier & Bellotin kehitystyö tapahtuu teknisen osaamisen, tieteen ja käyttäjien kokemusten yhteistyönä. Tässä patruunassa on täysvaippaluoti jossa on lyijysydän. Patruuna sopii harjotteluammuntaan ja pienriistan metsästykseen. Bulk-pakkauksessa 140 patruunaa.

SB 7x64 Exergy

Sellier & Bellotin kehitystyö tapahtuu tieteen, teknisen osaamisen ja käyttäjien kokemusten yhteistyönä. Tässä patruunassa on umpikupariluoti jossa on alumiinikärki. Näin iskuenergia on saatu maksimoitua.

Meopta MeoPro HD 8x56

Luontotarkkailun uusi taso. Tarkemmin, kirkkaammin, värikkäämmin. HD-tekniikka toistaa kohteen jokaisen yksityskohdan luonnollisella tavalla. Mukana toimitetaan kantohihna, linssisuojat ja kantokotelo.

SB .204 Ruger Hornady SST

Sellier & Bellotin kehitystyö tapahtuu teknisen osaamisen, tieteen ja käyttäjien kokemusten yhteistyönä. Tässä patruunassa on polymeerikärki ja luoti saavuttaa muotonsa ansiosta suuren nopeuden ja vakaan lentoradan.

Tutustu tuotekategorioihin

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2022

Tiedote: Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreiden takaisinveto

Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Urheiluammunta  |  21.06.2022

Oikaisu Riista-lehden Meopta MeoSport R-esittelyyn

Oikaisu: Riista-lehdessä 5-6/2022 on toimituksen virhe Meopta MeoSport R:n hintatiedossa. Oikea suositushinta on 469 euroa.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.05.2021

Premium Tour 2021 - tule mukaan!

Olemme mukana ampumaratoja ympäri Suomen kiertävällä Premium Tour 2021-kiertueella. Tule mukaan ja testaa kauden uutuudet. Katso tapahtumapaikat ja -päivämäärät täältä.

Metsästys, Urheiluammunta  |  14.07.2020

Suojaa kuulosi metsällä - MepaBlu-kuulonsuojaimet nyt saatavilla

Saksalaiset, huippulaadukkaat MepaBlu-kuulonsuojaimet nyt saatavilla. MepaBlu-kuulonsuojaimet tarjoavat erinomaisen äänenvahvistuksen, -vaimennuksen ja mukavat geelipehmusteet. Tutustu MepaBlu-malleihin täällä.