Asetarvikkeet

Ampumataulut

Tuomme maahan perinteisten maalitaulujen lisäksi maalilaitteita ja innovatiivisiä Flip Target -pyörähtäviä ampumamaaleja.

Aseenpuhdistusvälineet

Jälleenmyyjillämme on kattavasti maahan tuomiamme aseiden puhdistusvälineitä. Saatavilla on puhistussarjoja ja yksittäisiä puhdistuskomponentteja sekä varusteita.

Asehihnat, patruunavyöt ja -kotelot

Tuomme maahan useiden valmistajien asehihnoja, patruunavöitä ja -vyökoteloita. Mm. CZ:lta, Buffalo Riveriltä, Michail Zubicekilta löytyy laadukkaita tuotteita jokaisen tarpeen ja tarkoituksen mukaan. Laajennamme sivuillemme tuotevalikomaa näkyville koko ajan. Seuraa sivustoa tai kysy tuotteita jälleenmyyjiltämme.

Asepussit

Tuomme maahan Buffalo Riverin ja Franzenin laadukkaita ja käytännöllisiä asepusseja. Valikoimassmme on mm. haulikko- ja kivääripusseja yhdelle tai kahdelle aseelle sekä Franzenin testivoittaja-kivääripussi.

Kiikaritähtäimien jalat

Maahan tuomiimme aseisiin ja niissä käytettäviin kiikaritähtimiin on jälleenmyyjiltämme saatavana myös kiikarijalkoja. Kunkin kiikarijalkatuotteemme tuotekuvauksesta ja lisätiedoista löydät infon mihin aseeseen ja millaiselle putkelle jalka sopii.

Lippaat

Maahan tuomamme aseiden lippaat ovat laadukkaita taattujen valmistajien tehtailta. Metästys- ja urheiluammunnan harrastajina sekä jälleenmyyjiemme palautteen kautta tiedämme, kuinka häiriintymättömän lippaan toiminta on tärkeää ammuntasuorituksessa.

Vaihtopiiput

Tuomme maahan CZ:n 455 pienoiskiväärin vaihtopiippuja. Saatavana on eri kaliipereja, ja piippuja tähtäimillä ja ilman. Kysy kauppiaaltasi tarpeesi mukaista vaihtoppiipua.

Äänenvaimentimet

Jälleenmyyjiltämme löydät myös äänenvaimentimia. Välittämämme vaimentimet ovat valikoituneet laadun ja useiden eri asemallien yhteensopivuuden kriteereillä.
 

Tutustu tuotekategorioihin

Uutiset, Urheiluammunta  |  14.09.2018

Esittelyssä uutuuspistooli CZ P-10 C

Lue Ase-lehden esittely uutuuspistoolista CZ P-10 C

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2017

.17 HMR kiväärit metsästäjien käyttöön - CZ 455-pienoiskivääri Riistan toimituksen valinta

CZ 455-pienoiskiväärit niittävät mainetta asealan testeissä. Lue miksi!

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!