Remes.fi: 🏆 Meopta Meostar R1r 3-12x56 BDC2-ristikolla on Riista-lehden hyvĂ€ ostos! 🏆 Meostar pĂ€rjĂ€si erinomaisesti Riista-lehden tuoreessa 1000 euron kytiskiikarien vertailussa. Meoptan kontrasti ja erottelukyky rankattiin testin parhaiksi sekĂ€ BDC2-ristikko ja valopiste kerĂ€sivĂ€t kehuja. Meostar R1r 3-12x56 on saatavilla hintaan 959 € kaikista hyvinvarustetuista aseliikkeistĂ€ kautta maan.

ma 4. maaliskuuta 2019 10.45.24

🏆 Meopta Meostar R1r 3-12x56 BDC2-ristikolla on Riista-lehden hyvĂ€ ostos! 🏆

Meostar pĂ€rjĂ€si erinomaisesti Riista-lehden tuoreessa 1000 euron kytiskiikarien vertailussa. Meoptan kontrasti ja erottelukyky rankattiin testin parhaiksi sekĂ€ BDC2-ristikko ja valopiste kerĂ€sivĂ€t kehuja. Meostar R1r 3-12x56 on saatavilla hintaan 959 € kaikista hyvinvarustetuista aseliikkeistĂ€ kautta maan.

Oikotie tuotteisiin. Klikkaa ja saat pÀÀtuotteet yhtenÀ listana:

Metsästyksen edelläkävijä Suomessa

Kun pohjalla on urheiluammunnan olympiaedustus ja sijaintimme seudulla missä eräharrastus kulkee sukupolvelta toiselle, on tuloksena yritys joka tietää tuotteiden laatuvaatimukset ja luonnon asettamat haasteet.

Pohjois-pohjalainen yrityksemme on tuonut maahan metsästystarvikkeita vastuullisilta laatutoimittajilta vuosikymmenten ajan. Tuotteidemme menestys kertoo oikeista laatukriteereistä jotka suomalainen metsästäjä, luonto ja ilmasto ovat meille asettaneet.

Mahdollistamme osaltamme metsästysharrastuksen kehittymisen - luontoa kunnioittavalla tavalla.

pNnyUea5yb4

Kaikkiin ulkoiluolosuhteisiin

Tuomme maahan vain laadukkaita, käytännöllisiä sekä ilmastoamme ja sen vaihteluita kestäviä retkeilyvarusteita. Vaeltaja, retkeilijä, marjastaja, luonnon tarkkailija, metsästäjä – luonnosta nauttiminen ei ole varusteista kiinni.

Jotta eräharrastuksesta, aina perheen yhteisestä laavuhetkestä alkaen, tulisi luontomme mahdollistama miellyttävä kokemus, on pukeutumisen ja välineiden sovittava tarkoitukseen. Sateen,  tuulen ja pakkasen vaikutuksen ehkäisy, välineiden ja vaatteiden pakattuvuus pitkillä retkillä, hikoilun haihtuminen iholta, varusteiden monikäyttöisyys – tuotteemme sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle luontoketulle.

Tuotteidemme kestävyys on käytännössä testattu ja niiden pitkä elinkaari on merkittävä osa ekologista ajatteluamme.

Välineet & vaatteet lintuharrastukseen

Lintuja on kaikissa maailman kolkissa, mutta onnekkaasti yrityksemme ja sen ihmiset ovat yhden lajirikkaimman vesialueen äärellä. Liminganlahti on meille ja muille lintuharrastajille tärkeä tarkkailupaikka.

Maahantuomamme kiikarit ja kaukoputket ovat optiikaltaan maailman huippua. Oikein pidettynä ja huollettuna ne ovat lähes ikuisia. Tuotteiden ergonomia, sään kesto ja saatavat lisävarusteet palvelevat lintuharrastusta läpi vuoden.

Optiikan lisäksi valikoimastamme löytyy lintubongarille pukeutumiseen ja muuhun erävarustukseen olennaisesti kuuluvat välineet.

Huippuvälineet urheiluammuntaan.

College-asu ja kuulosuojaimet – lasten ammuntakoulussa näillä pääsee liikkeelle. Toisessa äärilaidassa on maailman eliittien kanssa kilpailu, jolloin pienikin häiriö tai epäluottamus välineisiin ohjaa kilpasiskolle tai –veljelle tien voittoon.

Me tiedämme mitä ampumaurheilun aloitus vaatii, ja mitä se tarkoittaa huipputasolla. Tuotteemme ovat läpäisseet tarkan seulan ohjatessamme valikoimamme kautta innokkaita kokeilijoita vastuullisen ampumaurheilun pariin. Huippuampujien vaatimukset täyttyvät tuoteominaisuuksissamme yksityiskohtia myöden.

Me tiedämme mitä huippusuoritus vaatii, ja mikä merkitys välineillä on ampumaurheilun kaikilla tasoilla.

Uutisia

MetsĂ€stys, Urheiluammunta  |  14.07.2020

Suojaa kuulosi metsÀllÀ - MepaBlu-kuulonsuojaimet nyt saatavilla

Saksalaiset, huippulaadukkaat MepaBlu-kuulonsuojaimet nyt saatavilla. MepaBlu-kuulonsuojaimet tarjoavat erinomaisen ÀÀnenvahvistuksen, -vaimennuksen ja mukavat geelipehmusteet. Tutustu MepaBlu-malleihin tÀÀllÀ.

MetsĂ€stys, Uutiset, Urheiluammunta  |  15.04.2020

CZ 457 Synthetic -pienoiskivÀÀri saatavilla pakettihintaan

Uusi CZ 457 Synthetic-pienoiskivÀÀri on nyt saatavilla pakettihintaan 679 EUR. Paketti sisÀltÀÀ kiikaritÀhtÀimen, kiikarinjalat ja ÀÀnenvaimentimen. Tutustu Synthetic-uutuuteen ja CZ 457-pienoiskivÀÀrien ominaisuuksiin.

MetsĂ€stys, Uutiset, Urheiluammunta  |  12.02.2020

Tiedote: Tuote-erÀn 42323-420830 takaisinveto haulikonpatruunalle RC Hyperfast Camo Steel 12/76 34g 2 3,81mm

RC Hyperfast Camo Steel 12/76 34g 2 3,81mm haulikonpatruunassa virheellinen merkintÀ 12/76-hylsyssÀ. Tuote-erÀn 42323-420830 takaisinveto.

MetsĂ€stys, Uutiset  |  02.08.2019

Meopta MeoStar-KiikaritÀhtÀimet - Valovoimaa ja Huippuoptiikkaa

Meopta MeoStar-kiikaritÀhtÀimet, MeoPro 8x56 HD-katselukiikarit ja MeoSight III-valopistetÀhtÀimet tarjoavat loistavaa Meopta-laatua mainioin hinnoin. Tutustu tarjontaan!