Sukat

Chiruca Caza Coolmax

CoolMax-kuidun ansioista hengittävä sukka joka kuljettaa kosteuden pois iholta ja pitää jalan kuivana ja raikkaana. Kanta- ja varvasvahvikkeet lisäävät sukan kestoa ja lycra parantaa istuvuutta.

Chiruca Caza Thermolite

Ihanteellinen sukka kylmiin olosuhteisiin. Ontto Thermolite-kuitu eristää ja pitää jalan lämpimänä - ja myös kuivana kosteissa olosuhteissa. Kanta- ja varvasvahvikkeet lisäävät sukan kestoa ja lycra parantaa istuvuutta.

Chiruca Lana Merino

Parhaasta luonnollisesta materiaalista valmistettu, joka poistaa kosteutta jaloista ja on miellyttävän pehmeä pitää.

Kaikkiin ULKOILUolosuhteisiin

Tuomme maahan vain laadukkaita, käytännöllisiä sekä ilmastoamme ja sen vaihteluita kestäviä retkeilyvarusteita. Vaeltaja, retkeilijä, marjastaja, luonnon tarkkailija, metsästäjä – luonnosta nauttiminen ei ole varusteista kiinni.

Jotta eräharrastuksesta, aina perheen yhteisestä laavuhetkestä alkaen, tulisi luontomme mahdollistama miellyttävä kokemus, on pukeutumisen ja välineiden sovittava tarkoitukseen. Sateen,  tuulen ja pakkasen vaikutuksen ehkäisy, välineiden ja vaatteiden pakattuvuus pitkillä retkillä, hikoilun haihtuminen iholta, varusteiden monikäyttöisyys – tuotteemme sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle luontoketulle.

Tuotteidemme kestävyys on käytännössä testattu ja niiden pitkä elinkaari on merkittävä osa ekologista ajatteluamme.

Tutustu tuotekategorioihin

Uutta retkeilyn saralta.

Retkeily, Uutiset, Haulikot  |  18.07.2017

Chiruca-vaelluskengät testissä

Testasimme Chiruca Husky High -vaelluskengät Suomen jylhimmässä kansallispuistossa. Lue mitä testaajamme tykkäsi!

Optiikka
Pukeutuminen