Pukeutuminen

Alusasut ja välikerros

Hyvät alus- ja välikerrosasusteet poistavat kosteuden iholta, pitävät lämpimänä ja istuvat häiritsemättä luonnossa liikkumista. Vastaamme luonnon asettamiin vaatimuksiin huippulaadukkaalla vaatetuksella.

Kengät

Tuomme maahan espanjalaisia Chiruca-jalkineita. Valikoimasta löytyy luonnossa kulkemiseen suunniteltuja korkealaatuisia maastokenkiä, eri varsikorkeudella ja eri materiaaleista valmistettuina. Chirucan kengät ovat kotonaan Suomen vaihtelevissa ja vaativissa sää- ja luonto-olosuhteissa. Tarkoitukseen sopiva malli löytyy alla olevan "Katso tuotteet" -linkin takaa.

Sukat

Tuomme maahan Chirucan ja Lastingin sukkia jotka on suunniteltu luonnossa kulkemiseen. Teknisiltä ominaisuuksiltaan huippusukat poistavat kosteutta jaloista, pitävät lämpiminä ja kestävät kovaa kulutusta pitkän aikaa - muotoaan ja istuvuuttaan menettämättä.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys  |  02.06.2016

Esittelyssä CZ:n kevyt ja viimeistelty Brno Combo.

Mataloitettu lukkokehys, alhainen paino, piipun kuumeneminen minimoitu... Vuoden markkinoilla ollut Combo on ominaisuuksillaan lunastanut paikan menestysaseiden joukossa.

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.