Kengät

Chiruca Galicia 02

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Rasvattu, matta pintanahka ja polyuretaani pohja. Kengässä GoreTex-kalvo.

Chiruca Jabali 11

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Kengässä GoreTex-kalvo ja päävalmistusmateriaalina valjasnahka. Muokkautuu materiaalinsa ansiosta käyttäjän jalalle miellyttäväksi käyttää. Kengän kärki vahvistettu.

Chiruca Acebal 01

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Kengässä GoreTex-kalvo ja päävalmistusmateriaalina nupukkinahka.

Chiruca Urales

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Puolikorkea GoreTex-kenkä jonka päävalmistusmateriaalina on hiottu eli nupukkinahka.

Chiruca Cares 42

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Puolikorkea GoreTex-kenkä jonka päävalmistusmateriaalina on nupukkinahka. Vibram-pohja nahdollistaa luistamattoman askelluksen.

Chiruca Panticosa 12

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Puolikorkea, ruskea GoreTex-kenkä jonka päävalmistusmateriaalina on nupukkinahka.Tämän jalkineen kokoskaala 34-42.

Chiruca Torcaz 01

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. Puolikorkea GoreTex-kenkä jonka päävalmistusmateriaalina on haljasnahka.

Chiruca Muflon 01

Maastokenkä kaikkeen luonnossa kulkemiseen. GoreTex-kenkä jonka päävalmistusmateriaalina on nupukkinahka. Pohjat valmistettu polyuretaansta ja kumista.

1 2 3 4

Kaikkiin ULKOILUolosuhteisiin

Tuomme maahan vain laadukkaita, käytännöllisiä sekä ilmastoamme ja sen vaihteluita kestäviä retkeilyvarusteita. Vaeltaja, retkeilijä, marjastaja, luonnon tarkkailija, metsästäjä – luonnosta nauttiminen ei ole varusteista kiinni.

Jotta eräharrastuksesta, aina perheen yhteisestä laavuhetkestä alkaen, tulisi luontomme mahdollistama miellyttävä kokemus, on pukeutumisen ja välineiden sovittava tarkoitukseen. Sateen,  tuulen ja pakkasen vaikutuksen ehkäisy, välineiden ja vaatteiden pakattuvuus pitkillä retkillä, hikoilun haihtuminen iholta, varusteiden monikäyttöisyys – tuotteemme sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle luontoketulle.

Tuotteidemme kestävyys on käytännössä testattu ja niiden pitkä elinkaari on merkittävä osa ekologista ajatteluamme.

Tutustu tuotekategorioihin

Uutta retkeilyn saralta.