Haulikot

Fabarm ELOS N2 Sporting 12/76

Fabarm Elos N2 Sporting tuo muutoksen tuulet haulikkoradalle kaikkien saavutettavaksi. Ase on varusteltu Micro 3D -poskipakalla, taitonsäädöllä ja kilpaliipaisimella.

Fabarm ELOS N2 Sporting Syren 12/76

Elos N2 Sporting Syren on erityisesti naisampujille suunniteltu urheiluhaulikko. Ase on varusteltu lyhyemmällä geometrialla, kilpaliipaisimella ja säädettävällä poskipakalla.

Caesar Guerini Tempio Syren Sporting

Caesar Guerini Tempio Syren Sporting on erityisesti naisille suunniteltu erittäin koristeellinen ja toimintavarma sporting-haulikko.

Caesar Guerini Julia Syren Sporting

Caesar Guerini Julia Syren Sporting on erityisesti naisille suunniteltu erittäin koristeellinen ja toimintavarma sporting-haulikko. Ase on varusteltu kirjokarkaistulla ja kauniilla lukkorungolla. Asetta on saatavilla myös säädettävällä poskipakalla.

Caesar Guerini Summit Trap

Caesar Guerini Summit Trap on erittäin laadukas italialainen trap-haulikko. Kilpaliipaisin, Beavertail -etutukki ja ventiloidut piippukiskot.

Caesar Guerini Summit Trap AT

Caesar Guerini Summit Trap AT on erittäin laadukas italialainen trap-haulikko säädettävällä ja korkealla kiskolla. DTS-systeemin avulla tasapainotat aseen juuri itsellesi sopivaksi.

Caesar Guerini Summit Sporting DTS

Caesar Guerini Summit Sporting DTS on erittäin laadukas italialainen sporting-haulikko. Kuvasta poiketen kyseessä on erikoismalli, joka on varusteltu säädettävällä poskipakalla.

Caesar Guerini Summit Black Ascent Sporting

Caesar Guerini Summit Black Ascent Sporting on erittäin laadukas italialainen sporting-haulikko DTS-valmiudella ja mustalla lukkorungolla.

1 2

Tutustu tuotekategorioihin

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  15.12.2022

Tiedote: Laajennettu takaisinveto koskien Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreitä

Tiedote laajennetusta takaisinvedosta! Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2022

Tiedote: Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreiden takaisinveto

Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Urheiluammunta  |  21.06.2022

Oikaisu Riista-lehden Meopta MeoSport R-esittelyyn

Oikaisu: Riista-lehdessä 5-6/2022 on toimituksen virhe Meopta MeoSport R:n hintatiedossa. Oikea suositushinta on 469 euroa.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.05.2021

Premium Tour 2021 - tule mukaan!

Olemme mukana ampumaratoja ympäri Suomen kiertävällä Premium Tour 2021-kiertueella. Tule mukaan ja testaa kauden uutuudet. Katso tapahtumapaikat ja -päivämäärät täältä.