Caesar Guerini-ratahaulikot

Caesar Guerini Tempio Syren Sporting

Caesar Guerini Tempio Syren Sporting on erityisesti naisille suunniteltu erittäin koristeellinen ja toimintavarma sporting-haulikko.

Caesar Guerini Julia Syren Sporting

Caesar Guerini Julia Syren Sporting on erityisesti naisille suunniteltu erittäin koristeellinen ja toimintavarma sporting-haulikko. Ase on varusteltu kirjokarkaistulla ja kauniilla lukkorungolla. Asetta on saatavilla myös säädettävällä poskipakalla.

Caesar Guerini Summit Trap

Caesar Guerini Summit Trap on erittäin laadukas italialainen trap-haulikko. Kilpaliipaisin, Beavertail -etutukki ja ventiloidut piippukiskot.

Caesar Guerini Summit Trap AT

Caesar Guerini Summit Trap AT on erittäin laadukas italialainen trap-haulikko säädettävällä ja korkealla kiskolla. DTS-systeemin avulla tasapainotat aseen juuri itsellesi sopivaksi.

Caesar Guerini Summit Sporting DTS

Caesar Guerini Summit Sporting DTS on erittäin laadukas italialainen sporting-haulikko. Kuvasta poiketen kyseessä on erikoismalli, joka on varusteltu säädettävällä poskipakalla.

Caesar Guerini Summit Black Ascent Sporting

Caesar Guerini Summit Black Ascent Sporting on erittäin laadukas italialainen sporting-haulikko DTS-valmiudella ja mustalla lukkorungolla.

Caesar Guerini Maxum Sporting

Caesar Guerini Maxum Sporting on erittäin laadukas italialainen sporting-haulikko. Haulikko on varusteltu Schnabel-etutukkilla ja kauniilla kaiverruksilla.

Caesar Guerini Summit Black Impact Sporting

Caesar Guerini Summit Black Impact Sporting on erittäin laadukas italialainen sporting-haulikko DTS-valmiudella, pikasäädettävällä Impact-kiskolla ja mustalla lukkorungolla.

Tutustu tuotekategorioihin