Asetarvikkeet

Ampumataulut

Tuomme maahan perinteisten maalitaulujen lisäksi maalilaitteita ja innovatiivisiä Flip Target -pyörähtäviä ampumamaaleja.

Aseenpuhdistusvälineet

Jälleenmyyjillämme on kattavasti maahan tuomiamme aseiden puhdistusvälineitä. Saatavilla on puhistussarjoja ja yksittäisiä puhdistuskomponentteja sekä varusteita.

Asehihnat, patruunavyöt ja -kotelot

Tuomme maahan useiden valmistajien asehihnoja, patruunavöitä ja -vyökoteloita. Mm. CZ:lta, Buffalo Riveriltä, Michail Zubicekilta löytyy laadukkaita tuotteita jokaisen tarpeen ja tarkoituksen mukaan. Laajennamme sivuillemme tuotevalikomaa näkyville koko ajan. Seuraa sivustoa tai kysy tuotteita jälleenmyyjiltämme.

Asepussit

Tuomme maahan Buffalo Riverin ja Franzenin laadukkaita ja käytännöllisiä asepusseja. Valikoimassmme on mm. haulikko- ja kivääripusseja yhdelle tai kahdelle aseelle sekä Franzenin testivoittaja-kivääripussi.

Kiikaritähtäinten jalat

Maahan tuomiimme aseisiin ja niissä käytettäviin kiikaritähtimiin on jälleenmyyjiltämme saatavana myös tähtäinten jalkoja. Kunkin tuotteen tuotekuvauksesta ja lisätiedoista löydät mihin aseeseen ja millaiseen putkeen jalka sopii.

Lippaat

Maahan tuomamme aseiden lippaat ovat laadukkaita taattujen valmistajien tehtailta. Metästys- ja urheiluammunnan harrastajina sekä jälleenmyyjiemme palautteen kautta tiedämme, kuinka häiriintymättömän lippaan toiminta on tärkeää ammuntasuorituksessa.

Vaihtopiiput

Tuomme maahan CZ:n 455 pienoiskiväärin vaihtopiippuja. Saatavana on eri kaliipereja, ja piippuja tähtäimillä ja ilman. Kysy kauppiaaltasi tarpeesi mukaista vaihtoppiipua.

Äänenvaimentimet

Jälleenmyyjiltämme löydät myös äänenvaimentimia. Välittämämme vaimentimet ovat valikoituneet laadun ja useiden eri asemallien yhteensopivuuden kriteereillä.
 

Poskipakat

Poskipakalla parannat ampumamukavuutta. Valikoimastamme löytyvät mm. Artipelin italialaiset nahkaiset poskipakat.

Mauser-tarvikkeet

Mauser-kiväärien tarvikkeilla nostat Mauser-kokemuksesi uudelle tasolle.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2017

.17 HMR kiväärit metsästäjien käyttöön - CZ 455-pienoiskivääri Riistan toimituksen valinta

CZ 455-pienoiskiväärit niittävät mainetta asealan testeissä. Lue miksi!

Metsästys, Uutiset  |  29.08.2018

Hirven metsästys alkaa - Valitse sopivin kiikaritähtäin

Hirvijahtiin tarvitaan kunnon kiikaritähtäin. Varma valinta ovat Meopta ja Nikko Stirling -tähtäimet.