Patruunat ja luodit

Haulikon patruunat

Eley, Sellier & Bellot, Viri ja RC. Siinä Suomeen välittämämme haulikonpatruunoiden merkit. Valikoimamme on laaja ja laadukas, ja tarkoitukseen sopiva patruuna löytyy tarkimmallekin urheiluampujalle. Tutustu valikoimaan ja pistäydy lähimmän jälleenmyyjäsi luona.

Kiväärin patruunat

Sellier & Bellot on tunnettu ja tunnustettu laatumerkki, johon suomalaisetkin luottavat. Tuomme maahan todella laajan otannan SB:n kiväärien luotivalikoimasta. Klikkaa "Katso tuotteet" ja valitse tarkoitukseesi sopiva patruuna.

Pienoiskiväärin patruunat

Tutustu maahan tuomaamme Eleyn ja Sellier & Bellotin pienoiskiväärien patruunavalikoimaan. Eleyn valikoima on rajoitettu, mutta valintaasi kannattaa kysyä lähimmältä jälleenmyyjältä - ja jälleenmyyjäsi voi olla tarvittaessa meihin yhteydessä.

Ilma-aseen luodit

Maahantuomastamme laajasta ilma-aseiden luotivalikoimasta löytyy urheiluammunnan harjoitteluun ja kisatilanteisiin laadukas H&N Sportin luotivaihtoehto.

Tutustu tuotekategorioihin

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  15.12.2022

Tiedote: Laajennettu takaisinveto koskien Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreitä

Tiedote laajennetusta takaisinvedosta! Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.08.2022

Tiedote: Mauser 18 Standard 6,5x55 SE -kivääreiden takaisinveto

Tietty piippuerä kaliiperissa 6,5x55 SE, mitä käytettiin Mauser 18 -kivääreissä, kutsutaan vapaaehtoisesti takaisin varotoimenpiteenä.

Metsästys, Urheiluammunta  |  21.06.2022

Oikaisu Riista-lehden Meopta MeoSport R-esittelyyn

Oikaisu: Riista-lehdessä 5-6/2022 on toimituksen virhe Meopta MeoSport R:n hintatiedossa. Oikea suositushinta on 469 euroa.

Metsästys, Uutiset, Urheiluammunta  |  03.05.2021

Premium Tour 2021 - tule mukaan!

Olemme mukana ampumaratoja ympäri Suomen kiertävällä Premium Tour 2021-kiertueella. Tule mukaan ja testaa kauden uutuudet. Katso tapahtumapaikat ja -päivämäärät täältä.