Alfa Proj -revolverit

Alfa Proj 241 Revolveri

Pienirekyylinen revolveri tarkkuusammunnan aloittamiseen ja harjoitteluun. Varmatoiminen ja kestävä teräsrunko sekä hyvän tuntuman liipasinjärjestelmä.

Alfa Proj 261 Revolveri

Luotettava käsiase urheiluammunnan aloittamiseen ja harjoitteluun. Valmistusmateriaalin ansiosta aseen paino saatu pidettyä alle kilossa. Säädettävä takatähtäin yhdessä hyvän laukaisutuntuman kanssa antavat maksimaalisen ammuntatuloksen ja -tarkkuuden.

Alfa Proj 361 Revolveri

Yhdeksän (LR) tai kahdeksan (WMR) patruunan rulla, säädettävä takatahtäin ja Alfa Proj'n yli vuosisadan ajan kehitettyä valmistuslaatua.

Alfa Proj 2241 Revolveri

Teräksinen runko, karhennettu kahva, säädettävä takatähtäin - toimintavakautta ja näyttävyyttä samassa paketissa. Kuten muutkin Alfa Proj -revolverit tämäkin malli toimitetaan muovikotelossa puhditusvälineillä varustettuna.

Alfa Proj 2261 Revolveri

Maailman laajuisessa viranomaiskäytössä oleva revolveri sopii myös urheiluammuntaan. Teräsrunko ja Alfa Proj’n äärimmäisen tarkan valmistuslaadun myötä miellyttävä käyttötuntuma ja parhaat ammuntatulokset.

Alfa Proj 2341 Revolveri

Tuplarullalla (LR ja WMR) varustettu revolveri perinteiseen radalla tapahtuvaan tarkkuusammuntaankin. Kompakti koko, teräs runko ja kahvan karhennus antavat hyvän tuntuman, helpon kuljetettavuuden sekä toimintavarmuuden myös luonnossa - esim. lopetusaseena loukku- ja luolametsästäjällä.

Alfa Proj 2361 Revolveri

2361:n kanssa et ole rajopitettu vain yhteen kaliiperiin. Vaihdettava rulla monipuoilistaa laadukkaan aseen käyttöä ja tarkoitusta. Aseessa myös säädettävä tähtäin.

Alfa Proj 341 Revolveri

Tarkkuusammunnan aloittajalle ja harjoittelijalle revolveri. Pieni rekyyli, vaidettava rulla ja säädettävä takatähtäin sekä varmatoiminen ja laadukas tekniikka.

Tutustu tuotekategorioihin