Kengät

Chiruca Camargue

Nupukkinahkainen kävelykenkä jossa kaksikerroksinen polyuretaanipohja. Materiaalina miellyttävä nupukki ja Cordura-nailonkangas. Tälläisia jalkineita kaipaa matkoille mukaan: muotoilu tukee jalkaa mutta on esimerkiksi pitkillä lento-, juna- tai automatkoilla helppo poistaa jalasta.

Chiruca Enciso 12

Scotchgard-käsitelty, vettä hylkivä kävelykenkä jossa materiaalina nupukki ja nappanahka sekä Gore-Tex® -vuori. Doubledensity PU-ulkopohja.

Chiruca Enciso 03

Scotchgard-käsitelty, vettä hylkivä, musta kävelykenkä jossa materiaalina nupukki ja nappanahka sekä Gore-Tex® -vuori. Doubledensity PU-ulkopohja.

Chiruca Carla GTX 09

Yleisulkoilukenkä naisille. Synteettinen pintamateriaali ja Extended Comfort Gore-Tex® -vuori. Vibram® Pillow Skyrunning -pohja.

Chiruca Texas Hi-Vis

GoreTex -kalvolla (Performance Comfort). Vettä hylkivää nupukki-nahkaa, varren yläosa nappa-nahkaa. Uusi kaksoispohjarakenne, jossa Xtra polyuretaani -välipohja ja Vibram Stone -ulkopohja. Pohjan rakenne tuo rullaavuutta ja keventää pohjan painoa. Erittäin miellyttävä pohja Suomalaiseen kangasmaastoon. Oranssi pohja sekä nauhoitus. Paino 786 g per kenkä. Koot 36-47.

Chiruca Game Hi-Vis

GoreTex -kalvolla (Performance Comfort). Ulkopinta vettä hylkivää nupukki-nahkaa, varren yläosa nappa-nahkaa. Uusi kaksoispohjarakenne, jossa Xtra polyuretaani -välipohja ja Vibram Stone -ulkopohja. Pohjan rakenne tuo rullaavuutta ja keventää pohjan painoa. Erittäin miellyttävä pohja Suomalaiseen kangasmaastoon. Oranssi pohja sekä nauhoitus. Paino 629 g per kenkä. Koot 36-47.

Chiruca Värriö Pro

Korkeavartinen metsästys- ja vaelluskenkä GoreTex -kalvolla (Insulated Comfort). Kengän materiaali vettä hylkivää pintanahkaa, varren yläosa vettä hylkivää cordura-kangasta. Varustettu kärkivahvikkeella ja hyvin rullaavalla Xtra polyuretaani-tuplapohjalla. Miellyttävä kävellä suomalaisessa kangasmaastossa. Saatavilla kampanjahintaan 195 EUR.

Chiruca Laika Boa

Miellyttävästi askeltavat Chiruca Laika Boa-kengät on varustettu kätevällä Boa-nauhoituksella, Gore-Tex-kalvolla ja kärkivahvikkeella.

1 2 3

Kaikkiin ULKOILUolosuhteisiin

Tuomme maahan vain laadukkaita, käytännöllisiä sekä ilmastoamme ja sen vaihteluita kestäviä retkeilyvarusteita. Vaeltaja, retkeilijä, marjastaja, luonnon tarkkailija, metsästäjä – luonnosta nauttiminen ei ole varusteista kiinni.

Jotta eräharrastuksesta, aina perheen yhteisestä laavuhetkestä alkaen, tulisi luontomme mahdollistama miellyttävä kokemus, on pukeutumisen ja välineiden sovittava tarkoitukseen. Sateen,  tuulen ja pakkasen vaikutuksen ehkäisy, välineiden ja vaatteiden pakattuvuus pitkillä retkillä, hikoilun haihtuminen iholta, varusteiden monikäyttöisyys – tuotteemme sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle luontoketulle.

Tuotteidemme kestävyys on käytännössä testattu ja niiden pitkä elinkaari on merkittävä osa ekologista ajatteluamme.

Tutustu tuotekategorioihin

Uutta retkeilyn saralta.

Retkeily, Uutiset, Haulikot  |  18.07.2017

Chiruca-vaelluskengät testissä

Testasimme Chiruca Husky High -vaelluskengät Suomen jylhimmässä kansallispuistossa. Lue mitä testaajamme tykkäsi!

Optiikka
Pukeutuminen