Meopta MeoStar-Kiikaritähtäimet - Valovoimaa ja Huippuoptiikkaa

Takaisin uutisarkistoon

MEOPTA-KIIKARITÄHTÄIMET JA -KIIKARIT JÄLLEENMYYJILTÄMME

>>Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä

Meopta-kiikaritähtäimet ja -katselukiikarit valmistetaan Euroopassa Tsekin tasavallassa.

MeoStar R1- ja MeoStar R2-kiikaritähtäimillä on 30 vuoden takuu, kun rekisteröit tuotteesi Meoptan sivustolla. Meopro-tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Meopta on valmistanut tarkkuusoptiikkaa jo vuodesta 1933. Meoptan optiikkaa hyödynnetään urheiluoptiikan lisäksi mm. lääketeollisuudessa, digitaalisissa elokuvaprojektoreissa, puolijohdeteollisuudessa sekä avaruustutkimuksessa.

 

MEOPTA MEOSTAR R1r 3-12x56 RD 4C/4K/BDC-2/BDC-3

Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD -kiikaritähtäin

Meopta -kiikaritähtäinten klassikko. Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD BDC-2-ristikolla oli Riista-lehden (2/2019) 1000 euron kiikaritähtäintestin toimituksen valinta. Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD-kiikaritähtäimen kontrasti ja erottelukyky rankattiin testin parhaiksi, ja kiikaritähtäimen kerrottiin antavan maaston muodoista realistisemman käsityksen verrattuna muihin testin kiikareihin, sillä Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD toisti valot ja varjot laajemmalla harmaasävyjen skaalalla.

Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD on kuin kotonaan hämärässä ja tämän ansiosta siitä on tullut monen kytispyytäjän ehdoton suosikki. Tähtäin on varustettu punapisteellä ja seitsemänportaisella valonsäädöllä, jonka kaikki tasot 1-7 on tarkoitettu hämäräkäyttöön. Meopta MeoStar R1-sarjan kiikarit on varustettu nelinkertaisella suurennoksella, 30mm-runkoputkella sekä MeoBright-linssinpinnoitteella, jonka ansiosta kiikaritähtäimen kokonaisvalonläpäisykyky on 92% valo-olosuhteista riippuen (99,7% valonläpäisykyky per linssinpinta). Tässä R1r-mallissa ristikko sijaitsee toisella kuvatasolla eli ristikko ei suurene zoomatessa. MeoStar-kiikaritähtäinten takuu on laajennettavissa 10 vuodesta 30 vuoteen, kun rekisteröit kiikaritähtäimesi tuotteen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD saatavilla ristikoilla 4C, 4K, BDC-2 ja BDC-3.

Hinta 959 €

Näkökenttä, m @100m 11.1-3.5m
Silmän etäisyys 75.0 mm
Runkoputken halkaisija 30 mm
Dioptrinen korjaus +/- 3.0
Paino 590 g
Pituus 342 mm

 

 

MEOPTA MEOSTAR R2 2,5-15x56 BDC-2/BDC-3

Meopta MeoStar R2 2,5-15x56 RD -kiikaritähtäin

Meopta MeoStar R2 2,5-15x56 RD-kiikaritähtäin on Meoptan supersuosittu lippulaivatuote, joka on kuin kotonaan hämäräolosuhteissa. Meopta MeoStar R2 -lippulaivasarjan kiikarit on varustettu punapisteellä ja kahdeksanportaisella valonsäädöllä, kuusinkertaisella suurennoksella sekä Meolux-linsseillä, jotka tarjoavat luokkansa johtavan 95% kokonaisvalonläpäisykyvyn valo-olosuhteista riippuen (99,8% valonläpäisykyky per linssinpinta). Kiikarin valosäädön tasot 1-4 on tarkoitettu hämäräkäyttöön ja tasot 5-8 päiväkäyttöön. MeoStar R2-sarjan kiikarit on varustettu 30 mm runkoputkella ja niiden Battery Safe-toiminto maksimoi valoyksikön pariston käyttöiän. MeoStar-kiikaritähtäinten takuu on laajennettavissa 10 vuodesta 30 vuoteen, kun rekisteröit kiikaritähtäimesi tuotteen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Huom. kiikarin käyttöönotossa valonsäätö tulee asettaa tasolle 8 ennen kuin paristo asennetaan paikoilleen.

Meopta MeoStar R2 2,5-16x56 RD on saatavilla ristikoilla 4C, 4K, BDC-2 ja BDC-3.

Hinta 1399 €

Näkökenttä, m @100m 14,8m/2,5x - 2,5m/15x
Silmän etäisyys 90 mm
Runkoputken halkaisija 30 mm
Dioptrinen korjaus +/- 3
Pituus (ilman okulaaria) 353 mm
Paino (ilman okulaaria) 650 g

 

Tutustu myös näihin Meopta MeoStar R2-sarjan tuotteisiin:

R2 1,7-10x42 RD BDC-2/BDC-3 1349 €

R2 2-12x50 RD BDC-2/BDC-3 1369 €

 

 

Valitse kiikaritähtäin BDC -ristikolla ja pienellä valopisteellä (2cm/100m) tai 4C- tai 4K-ristikolla.

Meopta MeoStar-kiikaritähtäimet ovat saatavilla 4C-, 4K, BDC-2 ja BDC-3-ristikoilla.

 

Tutustu myös uusiin, suosittuihin Meopta MeoPro Optika 6-sarjan tähtäinkiikareihin.

 

MEOPTA MEOPRO 8X56 HD

Meopta MeoPro 8x56 HD -katselukiikarit

Meopta MeoPro 8x56 HD -katselukiikarit ovat jokaisen kytispyytäjän ehdoton apuväline Meoptan rakastetuilla HD-linsseillä. Takuu 10 vuotta.  

Hinta 579 €

Näkökenttä, m @1000m 105
Silmän etäisyys 18.5 mm
Lyhin tarkennusetäisyys 2.2 m
Dioptrinen korjaus +/- +/- 3.0
Paino (ilman linssisuojia ja hihnaa) 1030 g

 

MEOPTA MEORED

Meopta MeoRed -punapistetähtäin

Meopta MeoRed on kevyt, kompakti ja vakaa punapistetähtäin. Meopta MeoRed sisältää manuaalisen kirkkaudensäädön ja sammuu automaattisesti kolmen tunnin käytön jälkeen. Meopta MeoRed sopii loistavasti sekä metsästys- että urheiluammuntaan, olipa kyseessä kivääri, haulikko tai käsiase. Punapisteen halkaisija on 3 MOA.

Takuu 30 vuotta, kun rekisteröit tuotteesi.

Hinta 399 €

Suurennosalue 1x
Objektiivin koko 17x23,5 mm
Punapisteen halkaisija 3 MOA
Paristotyyppi CR2032
Paino 30 g
Tähtäimen pituus 47,5 mm

 


Meopta - Optista Täydellisyyttä

Aamunkoitteessa, sumussa, sateessa tai hämärässä - Meoptan alansa huippua oleva optiikka parantaa käyttäjän mukavuutta ja pidentää metsästysaikaa huonoissa olosuhteissa. Kun valitset Meopta-kiikaritähtäimet, voit olla aina varma niiden laadusta ja huippuoptiikasta. Tutustu Meoptan patentoituihin teknisiin ratkaisuihin.

MeoLux-linssinpinnoite on valonläpäsyltään markkinoiden huippua.

MeoLux

Uusin MeoLux-pinnoite on kehitetty entistä parempaan valonläpäisyyn sekä rajoittamaan haitallisia heijastuksia. Meopta MeoStar R2-kiikaritähtäimien kaikki optiset elementit sisältävät heijastamattoman MeoLux-pinnoitteen, joka on optimoitu pimeisiin olosuhteisiin ja tarjoaa 93-95% kokonaisvalonläpäisyn koko kiikaritähtäimessä (99,8% yhdellä lasi-ilmapinnalla). MeoStar R2-kiikaritähtäimien suorituskyky edustaa teknisiltä ominaisuuksiltaan alansa huippua ja mahdollistaa metsästyksen myös hämärässä.

MeoBright

Kaikkien Meopta MeoStar R1-tähtäimien optiset elementit sisältävät heijastamattomat MeoBright-pinnoitteet. Tämä takaa 99,7% valonläpäisyn optisessa elementissä. Meopta-tuotteiden valonläpäisy on täten erinomainen ilman haitallisia heijastuksia.

MeoDrop

Optisen elementin pinnalla olevat erityiset hydrofobiset pinnoitteet hylkivät vettä, pölyä sekä rasvaa selkeän ja kirkkaan näkymän varmistamiseksi. Ne perustuvat "lotusilmiöön" - erityinen mikroskooppinen pinnoite estää haitallisten pöly- tai vesihiukkasten tarttumisen lasin pintaan poistaen ne helposti. MeoDrop-pinnoitteen omaavat optiset elementit on helppo puhdistaa ilman tahroja.

MeoShield

Ionitekniikalla toteutettu silikonipinnoite suojaa linssin ulkopintaa naarmuilta sekä kulumiselta vaativissakin olosuhteissa.

HD-linssit

Meoptan katselukiikarien HD-linsseissä hyödynnettävä fluoridilasi rajoittaa havaitun kohteen reunoilla esiintyvää värikästä "säteilyä" ja parantaa kohteen väritarkkuutta.


Meopta Ballistinen Laskin

Luodin lentoradan nopea ja tarkka laskenta

Meoptan ballistinen laskin on saatavilla sekä puhelimille että tietokoneille.

Meoptan ballistinen laskin mahdollistaa ballististen perusarvojen laskemisen metsästysammuntaan. Se tarjoaa tietoa ala- tai ylämäessä ammuntaan sekä syvyysvaikutuksesta osumatarkkuuteen. Ballistinen laskin on saatavilla myös Android- ja iOS-puhelinten sovelluksena. Pääset käsiksi laskimeen osoitteessa calculator.meoptasportoptics.com.
 
 
Meopta-kiikarit löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi.