Laserharjoitteluvälineet

SureStrike 9mm -laserpatruuna

SureStrike 9mm-laserpatruuna tekee muuttaa aseella kuivaharjoittelun todelliseksi harjoittelukokemukseksi. Asetat vain laserpatruunan aseesi patruunapesään ja olet valmis harjoitteluun.

LaserPET II -elektroninen maalitaulu

LaserPET II sisältää erikokoisia- ja muotoisia maalitauluja, joilla simuloit ammunnan etäisyyttä. LaserPETissä on kuusi erilaista ohjelmaa, joilla treenataan reaktioaikaa, tarkkuutta, lataamista jne.

Smokeless Range -metsästys ja -ammuntasimulaattori

Smokeless Range-simulaattori tarjoaa laajan kattauksen metsästys- ja rata-ammuntatilanteita. Pakettiin kuuluu mm. riistatilanteita ja trap-ammuntaa. Simulaattori toimii sekä koti- että metsästysseuran käytössä.

Laserpatruunan kaliiperiadapterit

Saatavilla olevilla kaliiperikohtaisilla adaptereilla 9mm-laserpatruuna muuntuu yhteensopivaksi haulikon tai kiväärin kanssa.

Metsästyksen edelläkävijä Suomessa

Kun pohjalla on urheiluammunnan olympiaedustus ja sijaintimme seudulla missä eräharrastus kulkee sukupolvelta toiselle, on tuloksena yritys joka tietää tuotteiden laatuvaatimukset ja luonnon asettamat haasteet.

Pohjois-pohjalainen yrityksemme on tuonut maahan metsästystarvikkeita vastuullisilta laatutoimittajilta vuosikymmenten ajan. Tuotteidemme menestys kertoo oikeista laatukriteereistä jotka suomalainen metsästäjä, luonto ja ilmasto ovat meille asettaneet.

Mahdollistamme osaltamme metsästysharrastuksen kehittymisen - luontoa kunnioittavalla tavalla.

Tutustu tuotekategorioihin

Jahtiuutisia

Metsästys  |  02.06.2016

Esittelyssä CZ:n kevyt ja viimeistelty Brno Combo.

Mataloitettu lukkokehys, alhainen paino, piipun kuumeneminen minimoitu... Vuoden markkinoilla ollut Combo on ominaisuuksillaan lunastanut paikan menestysaseiden joukossa.

Metsästys, Uutiset  |  07.06.2016

Uudet nettisivut auki

Sisältö on vielä työn alla, mutta sivustomme on kokenut mittavan uudistuksen ulkoasun puolesta ja teknisesti. Nyt sivuston päivitys on helppoa, ja se skaalautuu oikein kaikissa päätelaitteissa.

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  08.06.2016

Remes Riihimäen Erämessuilla

Tulimme ulos hallista. Tervetuloa osastollemme 513!

Metsästys, Lintuharrastus, Uutiset, Urheiluammunta  |  14.06.2016

Katso videoesittely: Finn Marocchi 612 SC

Finna Marocchin esitelyvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi aseen monipuolisuudesta.