Kengät Grubs SuperSport 12.5

Grubs SuperSport 12.5 on erittäin lämmin ja hengittävä talvikumisaapas kylmiin olosuhteisiin. Erinomainen kenkä niin passiiviseen pilkkimiseen kuin aktiivisempaankin liikkumiseen maastossa.

Saappaan varsi on valmistettu viistosti leikatusta neopreenista, jossa on luonnonkumi suojaus. SuperSport 12.5 on varustettu 12.0 Technology -eristyksellä, joka pitää kengän lämpimänä ja kuivana. Sisäpuolelta löytyy erittäin mukava fleece-vuori. Nylon-stretch suodattaa ylimääräisen kosteuden jaloilta. Kenkä on varusteltu Vibram Multi Sport pohjalla ja Duralite iskua vaimentava välipohja. Välikerroksen komposiitti lisää kiertojäykkyyttä ja vähentää jalan kuormitusta. Irroitettava sisäpohjallinen on 6 mm paksua Nitrocellia, joka muototutuu jalkaan. Vahvistettu kanta- ja varvassuojaus.

Värit

Ominaisuudet

  • Varren korkeus 32 cm (koko 42)
  • 12.0 Technology lämpö- ja kosteuseristys
  • Irroitettava pohjallinen
  • Pitävä ja paksu Vibram Multi Sport ulkopohja
  • Komposiittivahvistettu, kanta- ja varvaussuojaus
  • Koot 38-48

Kaikkiin ULKOILUolosuhteisiin

Tuomme maahan vain laadukkaita, käytännöllisiä sekä ilmastoamme ja sen vaihteluita kestäviä retkeilyvarusteita. Vaeltaja, retkeilijä, marjastaja, luonnon tarkkailija, metsästäjä – luonnosta nauttiminen ei ole varusteista kiinni.

Jotta eräharrastuksesta, aina perheen yhteisestä laavuhetkestä alkaen, tulisi luontomme mahdollistama miellyttävä kokemus, on pukeutumisen ja välineiden sovittava tarkoitukseen. Sateen,  tuulen ja pakkasen vaikutuksen ehkäisy, välineiden ja vaatteiden pakattuvuus pitkillä retkillä, hikoilun haihtuminen iholta, varusteiden monikäyttöisyys – tuotteemme sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle luontoketulle.

Tuotteidemme kestävyys on käytännössä testattu ja niiden pitkä elinkaari on merkittävä osa ekologista ajatteluamme.

Tutustu tuotekategorioihin

Uutta retkeilyn saralta.

Retkeily, Uutiset  |  02.07.2024

Tactacam Reveal X Gen 2.0 - Uskalla vaatia riistakameraltasi suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä

Reveal X Gen 2.0 -lähettävän riistakameran ehdottomana vahvuutena on sen helppo käyttöönotto ja -käytetävyys.

Retkeily, Uutiset, Haulikot  |  18.07.2017

Chiruca-vaelluskengät testissä

Testasimme Chiruca Husky High -vaelluskengät Suomen jylhimmässä kansallispuistossa. Lue mitä testaajamme tykkäsi!

Optiikka
Pukeutuminen